onsdag 21. november 2012

Det rosa rommet....

Så tar vi det rosa rommet dere - det rosa rommet...
Vi er litt uenige her i huset, eller hjemme - føler vi for tiden har to hus. Men oss voksne i mellom blir vi ikke helt enige om hvilket rom som er rosa og hvilket som ikke er det. Dette rosa rommet har den duse-kunne-vært-fint-men-er-det-ikke-fargen. Rullegardinet var defekt da vi overtok. Herr Eikhom fikset det ;) Men - det spørs om det kommer opp igjen..

 Det er ikke mye rosafarge igjen nå! Det måtte to strøk med Lady Classic 40 av den lyse fargen for å forhindre at rosafargen skinte gjennom. Og etter litt mer maling innser vi at den grå veggen også må få seg ett til strøk. Hvis vi ikke gjør det nå gjør vi det aldri! De to siste bildene er fra samme rom og samme vegg - men litt ulikt lys. Fargekoden på den grå veggen er S4000-N. Den lyse er S0500-N (klassisk hvit).

  Tilbake til diskusjonen om det rosa rommet. Det er nemlig ett annet rom som noen også mener er rosa. Og ja, det er kanskje rosa, men burgunder farge... der har vi fått anbefalt å male med sperregrunn før vi maler for å sikre oss mot at ikke burgunderfargen slår gjennom... Tror det blir to strøk sperregrunn... Bilder av dette rommet kommer senere.

Ellers er dagene slitsomme! Mannen maler og styrer i huset, kona rydder, vasker, passer kidsa og prøver å pakke litt når kvelden kommer - det går sakte!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar